Aromatyczny krem z dyni z prażonymi migdałami
200g/30g
Plastry pieczonej cielęciny z kremowym sosem tuńczykowo-kaparowym
120g/50g
Włoskie pierożki nadziewane ricottą i gruszką podane z sosem serowym i parmezanem
70g/7szt.
Hamburger z najwyższej klasy wołowiny w chrupiącej bułce
150g/1szt.
Hamburger z najwyższej klasy wołowiny w chrupiącej sałacie
150g/40g
Do hamburgerów polecamy sosy: Jack Daniels, Orientalny, Coctailowy
Krem z leśnychborowików podany z grzankami ziołowymi
210g/30g
Grillowane warzywa ( cukinia, papryka, bakłażan, cebula ) podane z kozim serem
180/30g
Pierogi z nadzieniem serowo-ziemniaczanym podane z cebulą
10 szt.
Mielona surowa polędwica wołowa z dodatkiem podgrzybka, ogórka, cebuli i żółtka
1 szt./150g
Gorący żur w swojskim chlebie
300g
Pierogi nadziewane pieczoną kaczką polane skwarkami
10 szt.
Panierowany schab z kością z ziemniakami z wody i kapustą zasmażaną
180g
Cienko krojone plastry marynowanego tuńczyka podane z roszponką, suszonymi pomidorami, kaparami, marynowanym imbirem i skropione oliwą cytrusową
100/20/20g
Krojony łosoś z dodatkiem kaparów, oliwek, cebuli podany z rozmarynowaną grzanką
150/30g
Cienko krojone plastry marynowanej polędwicy wołowej z dodatkiem świeżej rukoli, skropione oliwą z oliwek i parmezanem
100/20/20g
Krewetki duszone na maśle z dodatkiem mango i papryczkami chili podane w vol-au-vent
5 szt..20g
Delikatna wątróbka z dodatkiem boczku, pieczarek, cebuli i jabłka
100/30g
Barszcz z dodatkiem chrupiącego krokieta
210/150g
Krem ze świeżych pomidorów z groszkiem ptysiowym
210/30g
Tradycyjny rosól z domowymi kołdunami
210/80g
Stek z polędwicy wołowej z masłem, grubo krojonymi frytkami i warzywa z patelni
210/100/100g
Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem pieprzowym podana z ziemniakami z patelni i zestawem surówek
200/50/100/100g
Kark wołowy aromatyzowany whisky podany z pieczonymi ziemniakami i zestawem surówek
180/100/100g
Delikatna grillowana pierś z kurczaka ze złocistymi frytkami i zestawem surówek
160/100/50g
Filet z kaczki w sosie demi-glace podany z puree ziemniaczanym i glazurowanymi buraczkami
180/100/100/50g
Smażona pierś z kurczaka podana na puree ziemniaczanym z dodatkiem marynowanych w occie balsamicznym pomidorów. Danie podane z zieloną sałatą z sosem vinegrette
150/100/100/50g
Marynowany łosoś norweski podany z gratin ziemniaczanym i sałatką kolorową
180/100/100g
Pstrąg z górskich potoków pieczony z masłem i pietruszką podany z frytkami
1 szt./100/100g
Pieczony filet z halibuta podany na dizkim ryżu i szpinaku
180/100/100/80g
Makaron z dodatkiem sosu z pomidorów Palotti, warzyw i mięsa
250g
Makaron z dodatkiem boczku, szynki parmeńskiej, śmietany i żółtek
250g
Pikantny makaron z krewetkami i suszonymi pomidorami
250g
Makaron podany z pieczoną kaczką i duszonymi grzybami
250g
Mix sałat, pomidorki koktajlowe, szynka parmeńska, melon, mozzarella, oliwki
250g
Mix sałat, kurczak grillowany, pomidory, ogórek, cebula czerwona, oliwki, kukurydza, aromat malinowy
250 g
Mix sałat, rukola, jaja przepiórcze, gruszka, filet z gęsi, pomidorki koktajlowe
250g
Mix sałat, łosoś grillowany, pomidor, ogórek, cebulka, oliwki, kapary, krem balsamiczny
250g
Szrlotka na ciepło z posypką cynamonową
140g
Domowy, puszysty sernik na ciepło z sosem waniliowym i czekoladą
140/20g
Biszkopciki nasączone kawą i likerem Amaretto przekładane serkiem Mascarpone
190g
Delikatny krem waniliowy z karmelizownym cukrem
1 szt.